İçeriğe geç

Elif Elkin Kim

Elif Elkin kaç yaşında?

Merhaba, ben Elif Elkin. 1977 yılında İstanbul’da doğdum. Eğitim hayatımı şekillendiren Robert College ve Boğaziçi Üniversitesi’nden sonra çalışmaya başladım. Yaklaşık 2,5 yıllık bankacılık deneyiminden sonra 2001 yılında ilaç sektörüne adım attım. Bu sektörde 20 yıldır çalışıyorum.

Life Club Genel Müdür?

Elif Elkin, “önleyici tıp yaklaşımıyla kişiselleştirilmiş, bütünsel sağlık yönetimi” ihtiyacını karşılamayı hedefleyen LifeClub Sağlıklı Yaşam Hizmetleri’nin Mayıs 2021’deki kuruluşundan bu yana Genel Müdürü olarak görev yapıyor.

Yavuz Elkin kimdir?

N. Yavuz Elkin – İnsan Kaynakları ve Deniz Akademi Grubu Genel Müdür Yardımcısı. 1971 doğumlu ELKİN, 1993 yılında Marmara Üniversitesi İktisadi, İdari ve Sosyal Bilimler Fakültesi’nde İngilizce İşletme alanında lisans eğitimini tamamladı.

Elif Elkin kimdir?

Elif Elkin, yeni nesillere sağlıklı yaşam vizyonuyla kurulan Acıbadem Sağlık Grubu’nun son girişimi olan LifeClub Sağlıklı Yaşam Hizmetleri’nde Mayıs 2021’den bu yana Genel Müdür olarak görev yapıyor.

LifeClub kimin?

LifeClub, Acıbadem Sağlık Grubu’nun bir iştirakidir.

DenizBank’ın CEO’su kimdir?

Hakan Ateş (Haziran 1997–) DenizBank / Genel Müdür

DenizBank’ın sahibi nereli?

DenizBank A.Ş., Türkiye’de faaliyet gösteren Dubai merkezli bir özel mevduat bankasıdır. Mayıs 2018’de Rusya’nın Sberbank Denizbank hisselerini BAE merkezli Emirates NBD’ye satıp devretti.

DenizBank’ın kaç şubesi var?

Türkiye’de toplumun her kesimine ulaşan bir hizmet ağına sahip olan DenizBank’ın, Girne ve Bahreyn’de toplam 643 şubesi, Viyana’da ise iştiraki DenizBank AG’nin toplam 14 şubesi bulunmaktadır.

Elif Türk kimdir?

Yarışmaya Zonguldak’tan katılan ve aslen Gaziantepli olan 23 yaşındaki Gizem Elif Türk, Kahramanmaraş Sütçü İmam Üniversitesi Tıbbi Laboratuvar Bölümü mezunu. Hastanede geçirdiği kazada vücudu yanan hemşire Gizem Hanım, 52 gün yoğun bakımda kaldı ve 15’ten fazla ameliyat geçirdi.

Elif Ekşi kimdir?

Elif Ekşi (d. 21 Mart 1967, Samsun), Türk okçusudur.

Elif Mutlu kaç yaşında?

1979 yılında İstanbul’da doğdu. 1997 yılında Üsküdar Anadolu Lisesi’nden, 2003 yılında İstanbul Üniversitesi Tıp Fakültesi’nden mezun oldu ve 2010 yılında Bakırköy Ruh ve Sinir Hastalıkları Eğitim ve Araştırma Hastanesi’nde ihtisasını tamamlayarak psikiyatrist oldu. 2017 yılında Doçent, 2023 yılında…

Elif Su kaç yaşında?

Elif Su Sağban 19 yaşında ve yarışmaya İstanbul’dan katılıyor. Bahçeşehir Üniversitesi Yeni Medya Bölümü öğrencisi Elif Su, doğada hayal kurmayı ve doğada kitap okumayı sevdiğini söylüyor.

Elif Eylül kaç yaşındadır?

Elif, 16 Şubat 1979’da doğdu. Küçük yaşta babasını kaybetti. Annesi Ayşe Eylül ve kardeşi Eren Eylül ile yaşam mücadelesi verirken Ali Candan ile tanıştı. Okul yıllarından beri Ali Candan’a aşık olan genç kadın, onun ani ölümüyle sarsıldı.

Elif Bereketli kaç yaşında?

1986 yılında Münih’te doğdu. İstanbul Üniversitesi’nde İngilizce Mütercim Tercümanlık okudu.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir